Üdülni megyünk a Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154 -be

A zenekarral nagyon jól alakulnak a dolgaink mostanában, így hosszas egyezkedés után úgy döntöttünk, hogy elmegyünk nyaralni, együtt. Mivel mondhatni, hogy mind legjobb barátok vagyunk, elképzelhetetlen egy nyaralás, ahova nem együtt megyünk.

Úgy döntöttünk, hogy a kikapcsolódást belföldön fogjuk megejteni, nem akart most egyikünk sem hosszasan utazgatni, reptéren ücsörögni, vagy órákat vonatozni. Az egyik tagunk Pécsett járt egyetemre, és ő vetette fel, hogy mi lenne, ha Harkányba mennénk. Amikor Pécsett járt egyetemre, gyakran volt, hogy a szülei Harkányba mentek üdülni, és így találkoztak, mivel Harkány elég közel van Pécshez. A közelben rengeteg látnivaló van, a Mecsekben és a Villányi hegységben rengeteg a túralehetőség, közel van Siklós, ahol meg tudjuk nézni a siklósi várat, illetve Pécs is rengeteg látnivalót rejt magában.

A helyszínt nem kell tovább magyaráznom, szerintem. A remek földrajzi elhelyezkedés miatt választottuk Harkányt. A település egyébként ideális a pihenéshez és a feltöltődéshez, mert nem csak a környék rengeteg látnivalója nyújt remek kikapcsolódási lehetőséget, hanem mert Harkányban található az egyik leghíresebb gyógyfürdőnk. A harkányi kénes víz európa szerte ismert, nagy hírnévnek örvend.

A gyógy- és strandfürdő egyike a kevés, még remek állapotban megmaradt gyógyfürdőnknek, ez a fürdő amolyan „egyszer muszáj megnézni” fajta. Ha már itt élünk és nem kell sokat utaznunk hozzá, nem szabad kihagyni. A víz sok egészségügyi panaszra jó, így a gyógyulni vágyóknak is megfelelő helyszín lehet.

A településen sok hotel van, mi a Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154 -t választottuk szállásunknak.

Azért esett erre a hotelre a választásunk, mert vannak benne wellnes lehetőségek és mert egészen pénztárca barát árai vannak annak ellenére, hogy mennyi mindent nyújt. Többfajta szobából lehet itt válogatni, a standard szobákon túl vannak még comfort és deluxe szobák is, egészen kedvező áron.

A wellness részleg szaunákkal és különböző medencékkel igyekszik kielégíteni a pihenni vágyók igényeit.

10 féle masszázst kínálnak, ami nekünk zenészeknek külön öröm. Aki zenél, az tudja, hogy mennyire megterheli a testet egy koncert, a hangszerek folyamatos cipelése. A dobosokat különösen nem irigyelem ebből a szempontból, nekik nagyon igénybe veszi az izmaikat a hangszer és nekik vannak a legtöbbször hát, derék és nyakfájással problémáik.

Szerencsére itt majd hozzáértő kezek dolgoznak azon, hogy ne legyenek fájdalmaink. Már nagyon várom a masszázst!

A Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154 egyébként pont a gyógyfürdővel szemben van, így nem kell sokat sétálnunk, ha a wellness helyett a gyógyvízben szeretnénk gyógyulni.

Nem is tudtam, hogy ilyen kis városokban is ennyi minden látnivaló van. Valahogy mindig meglep, mikor egy számomra teljesen ismeretlen, apró városban bukkanunk ilyen kis ékszerdobozokra. Vannak fürdővárosok, amik sokkal híresebbek a köztudatban, mint Harkány, mégis, szerintem Harkány az egyik legjobb ezek közül. Jó állapotú, hatalmas fürdő, kedvező árú hotelek, és a környék látnivalói is bőven indokolják, hogy híresebb legyen.

Persze az is lehet, hogy Harkány sokkal híresebb, csak én nem halottam még róla.

Nagyon várom a kis utazásunkat és remélem, hogy tényleg olyan jó lesz, mint ahogyan azt elképzeltem. Bár nem hiszem, hogy csalódni fogok a Baranya Hotel *** Harkány | +36-72-200-154 szolgáltatásaiban, a szobákban, az ellátásban vagy akár a wellness részlegben. a szobák elég családiasnak tűntek a képekről, szóval kíváncsian várom, milyen lesz az üdülés.