A felhőtlen szórakozás receptje: koncert és selfie gép

Ez az év különösen nehéz volt számomra, ezért már alig vártam, hogy végre elérkezzen a nyár, amikor is lazíthatok egy kicsit. A barátaim is hasonlóképpen éreztek, ezért közösen elhatároztuk, hogy sok időt fogunk együtt tölteni strandolással, kirándulással és persze koncertlátogatással is.

Az egyik barátnőm javasolta, hogy látogassunk el egy háromnapos zenei fesztiválra, amelyet Budapesten rendeznek meg minden évben, és amire ő már nagyon régóta szeretne eljutni. Mint kiderült, ez egy olyan különleges rendezvény, ahol könnyű- és komolyzenei előadók is képviseltetik magukat, ezáltal zenei műfajok szokatlan, különleges elegye fogadja a látogatókat.

Valóban nem mindennapi élmény egy ilyen rendezvény látogatójának lenni. A szervezők gondoskodtak arról, hogy minden korosztályú és érdeklődésű vendég találjon magának elfoglaltságot. Koncertek és egyéb szórakozási lehetőségek tömkelege fogadott bennünket. Különlegesség volt például az is, hogy a https://selfiegep.hu jóvoltából bárki fényképezkedhetett a felállított fotósarokban.

A selfiegep.hu egy olyan vállalkozás, amely selfie gépek, fotóboxok bérbeadásával foglalkozik különféle rendezvények (fesztiválok, esküvők, céges bulik) alkalmával. Ha valaki esetleg nem tudná, mi is az a selfie gép, a https://selfiegep.hu oldalon tartalmas leírást talál nemcsak erről a készülékről, hanem a cég egyéb szolgáltatásairól is.

Én is a weboldalukról tudtam meg, hogy a fotóbox egyáltalán nem ugyanaz, mint az amerikai filmekben és a metrómegállókban látott fotófülke, hanem sokkal jobb ezeknél. A fotóbox ugyanis méretben lényegesen kisebb, így kevesebb helyet is foglal el, ráadásul egyszerre több ember is tudja használni, nemcsak annyian fotózkodhatnak, ahányan be tudják passzírozni magukat egy szűkös kabinba.

A https://selfiegep.hu tájékoztatójából kiderül, hogy a fotóbox nem más, mint egy tükörreflexes kamera, amely ugyanakkor fotónyomtatásra is képes. Ez azt jelenti, hogy már ott helyben kézhez kapjuk az elkészült képeket, és nem kell megvárnunk, amíg digitális formában is megkapjuk őket, hogy aztán nekünk magunknak kelljen kinyomtatunk a fotókat. Fontos tudni azt is, hogy a selfiegep.hu ettől függetlenül digitálisan is eljuttatja hozzánk a rendezvény után az elkészült képeket, hiszen ez is benne van az árban.

A bérleti díj a fotónyomtatáson -és továbbításon kívül tartalmaz egy fehér hátteret is a képekhez, amelyet a selfiegep.hu biztosít. Amennyiben viszont különlegesebb, színesebb hátteret álmodunk meg a fotózkodáshoz, az is megvalósítható. Nincs más dolgunk, mint a https://selfiegep.hu oldalon a “Fotófal” menüpontra kattintani a lap tetején, és máris láthatjuk, hogy mennyi opció közül választhatunk.

Ha úgy döntünk, hogy egy ilyen fotófal igénylésével létre akarunk hozni egy mini fotóstúdiót, az plusz pénzbe kerül, azonban ez a szolgáltatás garantáltan megéri az árát. Már csak azért is, mert a selfiegep.hu ezzel együtt biztosít egy asztalt tele vicces kellékekkel, amelyeket felhasználhatunk a fotózás során. Bajusz, parókák, álarcok – kétségtelen, hogy ezek birtokában fergeteges lesz a hangulat.

A https://selfiegep.hu egyik legnagyobb előnye, hogy nem szabnak felső határt az elkészített és kinyomtatott képek számának, azaz korlátlanul fényképezkedhetünk, hiszen minden benne van az árban.

Aki nemcsak egyszerűen selfie gépet szeretne bérelni, hanem egyedi, extra szolgáltatásokra is vágyik, az a https://selfiegep.hu -nál jó helyen jár. Ez a cég ugyanis számos lehetőséget biztosít arra, hogy kétségtelenül maradandó emlékek szülessenek a rendezvényünkön. Például vállalják azt is, hogy külön kérésre egyedi fotópapírra nyomtatják ki az elkészült képeket. Ha szeretnénk, minden fotó hátulján ott díszeleghet az esemény neve, dátuma vagy éppen a cégünk logója. Emellett arra is van lehetőségünk, hogy a vendégeinket a fényképeken túl hűtőmágnesekkel is megajándékozzuk. Amennyiben igényt tartunk rá, az általunk kiválasztott képek hátuljára mágnesszalagot erősítenek, és már kész is van a tökéletes ajándék!

A https://selfiegep.hu számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, azonban talán ezek közül is kiemelkedik az, hogy Budapesten belül ingyenesen szállítják ki az általunk bérelt selfie gépet. Vidéki helyszín esetén bár nem díjmentes a kiszállítás, a kilométerdíj igencsak kedvező, így mindenki számára megéri a selfiegep.hu-t választani.

Négy, hat vagy akár nyolc órára is bérelhetünk fotógépeket a https://selfiegep.hu oldaláról, ha pedig menet közben meg akarnánk hosszabbítani az időtartamot, arra is van lehetőség. A selfiegep.hu garantálja, hogy már egy órával a rendezvény kezdete előtt kiszállítják a bérelt készüléket, hogy mire a vendégek megérkeznek, már biztosan készen álljon a terep a fotózkodásra. Egy munkatársuk pedig végig jelen lesz az esemény alatt, hogy minden felmerülő problémát azonnal orvosolni tudjon, illetve hogy asszisztáljon a gép működtetése során.

A https://selfiegep.hu -nak köszönhetően én fantasztikusan éreztem magamat a zenei fesztiválon, és a koncertek mellett egyértelműen a fotósarkot tartottam a rendezvény fénypontjának. Legközelebb, amikor nagyobb bulit szervezek, biztosan én is bérelni fogok egy fotóboxot. A vendégek imádni fogják!