Ezt a hírt bizony meg kell énekelni!

A zenekarunk próbája már 20 perce el kellett volna, hogy kezdődjön. Misi még nem érkezett meg és nem veszi fel a telefonját. A hétvégén koncertünk lesz és muszáj lenne próbálni, mivel mindaz 5-en csak hobbiból zenélünk, így nehéz olyan próbaidőpontot találni, ami mindenkinek megfelel és be tudja illeszteni a civil szakmája mellé. Végre betoppant Misi 30 perc elteltével, amikor már hangolt a zenekar.

– Képzeljétek mi történt! Végre megtaláltam a tökéletes székhelyet az új vállalkozásomnak! A tökéletes székhelyszolgáltató újlengyelben van.

Mindenki csak csendben nézte, mert még senki sem hallotta ezt a településnevet ráadásul székhelyszolgáltató újlengyel?

– Várjatok elmagyarázom. Újlengyelben nincsen iparűzési adó már vagy 30 éve és valószínűleg nem is lesz még jó darabig. Szóval ez a település nagyon stabil önkormányzattal rendelkezik, és az egyik legnépszerűbb és legismertebb hely az adóoptimalizálásra. Így ez a tökéletes hely, hogy az induló vállalkozásom székhelye legyen. A cég, akiket találtam a székhelyszolgáltatás24 pedig rengeteg nehézségemben segít. Kihelyeznek cégtáblát a cégnévvel, ami azért fontos, mert a cégbíróság eljárást indíthat ha ez a tábla nincs meg vagy nincs jól látható helyre téve és akár el is törölhetik a cég adószámát. Segítenek még, hogy elmennek a postára és átveszik az összes hivatalos és nem hivatalos levelet, majd beszkennelik őket, elektronikus úton eljuttatják hozzám, majd hó végén el is postázzák. Valamint fogadják a hatóságokat is, szakszerűen, korrekt módon és tűrik a kényszerintézkedéseket is. Ami nekem nagyon jó, hogy havonta egyszer biztosítanak tárgyalótermet, így nem kell bérelnem sem azt, sem pedig irodát és több pénzt spórolhatok meg magamnak.

Hát ezt bizony meg kell énekelni!