Zenészként jó hobbi lehet a kertészkedés

Gyerekkori álmom volt, hogy legyen egyszer egy saját zenekarom a barátaimmal. Szerencsére a kitartásunknak köszönhetően meg is valósult, igaz, nem pont olyan formában, ahogyan azt régen elgondoltam. Mindig azt hittem, hogy nekem rock zenekarom lesz, mert nagy kedvelője voltam ennek a zenei irányzatnak. Rájöttünk azonban, hogy nem biztos, hogy ez lesz a mi pályánk, úgyhogy egy kicsit lazábbra vettük a figurát, és végül esküvői zenekar lett belőlünk. No, nem a klasszikus, csak mulatós zenét játszó fajta, hanem minden mást is zenélünk, persze az igazi klasszikusok nem maradhatnak ki egyetlen esküvőn sem. Nagyon szeretem ezt csinálni, de azért bevallom, egy – egy húzósabb időszak után nagyon el tudok fáradni. Viszont találtam egy nagyon jó hobbit, ami mindig ki tud kapcsolni, ha szükségem van rá, ez pedig a kertészkedés.

Mindent, ami ehhez a tevékenységhez szükséges, be tudok szerezni a gazdabolt.hu – ról. Ez egy olyan webáruház, ahol szinte mindent árulnak, ami kertészkedéssel kapcsolatos. Például az árnyékoló szövet a kertemben innen van, mert szerettem volna valamit, ami árnyékot ad, viszont nem kell óriási beruházásokba bocsátkoznom. Szerencsére találtam is olyat viszonylag rövid idő alatt, ami megfelelt az igényeimnek minden szempontból. Egy kifeszíthető, bézs színű árnyékoló szövetre esett a választásom. Ugyan első ránézésre az ember nem gondolná, hogy ez az ár baráti, viszont ha belegondolunk, hogy például egy terasz tető meghosszabbítása mennyibe kerül, mindjárt más a dolog.

Természetesen elvitathatatlan, hogy az egyik legnagyobb előnye az oldalnak a széles termékkínálat, azonban van itt néhány más dolog, amit szintén érdemes megnézni. Nekem ilyen volt a Szaktanácsok lapfül. Itt hozzáértő szakemberek adnak tanácsokat, ha valami kérdésünk van. Nem kell attól félni, hogy nem professzionálisak mondják az okosságokat, hiszen név szerint is fent vannak a gazdabolt.hu oldalán azok, akik a tanácsokat adják. Roppant hasznos az is, hogy az egyes tanácsadók nevei alatt össze vannak gyűjtve azok a tanácsok, amiket eddig ők adtak. Ez akkor lehet szerintem például nagyon jó, ha úgy gondoljuk, hogy egy bizonyos tanácsadó javaslatai válnak be nekünk a legjobban. Ilyenkor nem kell sokat keresni, hanem megtaláljuk egy helyen.

Miután olvasgattam egy keveset a Szaktanács lapfülön, rákattintottam az Akciók lapra. Itt folyamatosan olyan termékek vannak, amelyeknek az ára csökkentett az eredetihez képest. Mindig úgy vagyok vele, hogy körbenézek, hátha találok olyat, amit amúgy is meg kellene vennem, és így még spórolni is tudok. Egyszer – kétszer elkövettem már azt a hibát, hogy impulzusból vásároltam, de akármennyire is olcsó volt, megbántam. Nagyon igyekszem, hogy ez ne nagyon fordulhasson elő többé. A legutóbbi vásárlásomnál itt vettem csíramagot, amit nagyon szeretek, ha jön a téli időszak. Ugyanis ekkor kevés a zöldség, ami van, az se a legjobb minőségű. Nagyon jó alternatívák ekkor ezek a mikrozöldek.

A rendeléseim eddig kivétel nélkül mindig időben és gyorsan hozzám értek. A házhoz szállítás mellett a személyes átvétellel is meg vagyok elégedve, ugyanis szerencsére a gazdabolt.hu egyik telephelyének közelében lakom, így ha van egy kis időm, akkor inkább személyesen veszem át a rendelésem. Szerintem mindkettő vásárlási mód ugyanúgy biztonságos, úgyhogy nyugodt szívvel tudom ajánlani akár a házhoz szállítást, akár a személyes átvételt. Nagyon örülök, hogy a gazdabolt.hu hozzájárul az egyik kedvenc hobbimhoz, a kertészkedéshez, ezzel közvetetten pedig a lelki nyugalmamhoz.