A régi hangszereket akartuk eladni

A haverjaimmal nagyjából három éve alapítottunk egy zenekart. Ez a döntésünk egy új szakaszt nyitott az életünkben. Mi mindannyian igazi rockerek vagyunk, de azért megvannak a különbségek is, amik úgy gondolom szükségszerűek. Van köztünk egy bohémabb figura, aki nem veszi túl komolyan az életet, de pontosan ez az a lazasága az, ami energiát visz a zenénkbe. Ott van Attila, akinek tehetsége van a zeneíráshoz, így Ő is nélkülözhetetlen tagja a csapatunknak. Feri meg egész egyszerűen a legjobb gitáros akit ismerek, így el sem tudnám képzelni nélküle a bandát. Én magamat a szervező típusnak mondanám, aki összefog mindenkit. Így az én feladatom volt az is többek között, hogy új hangszereket szerezzek be, mert szintet akartunk lépni. Ugyanakkor a régi hangszereinket szerettük volna némi pénzért lepasszolni más feltörekvő zenészeknek. Ez nem is volt olyan egyszerű, ezért eszembe jutott egy üzleti lehetőség, amit a zenélés mellett is csinálhatnánk. Egy olyan weboldalra gondoltam, ahol használt hangszereket lehetne továbbadni.

Nincs tapasztalatom a vállalkozások terén, de azt tudom, hogy ma már az erős online jelenlét nélkül aligha lesz esélyünk. A keresobenelso.hu egy online marketinggel foglalkozó vállalkozás, ami a legjobb választást jelenti ebben a tekintetben.

A cég profiljából adódóan joggal elvárható, hogy a weboldaluk minden követelménynek megfeleljenek. Nyugodtan kijelenthetem, hogy nem csak teljesítették, de bőven túl is haladták az elvárásaimat. Mikor az internetes felületükön barangoltam, végig az járt a fejemben, hogy velük biztosíthatom be leginkább a vállalkozásom jövőjének a sikerességét.

Itt egész egyszerűen mindennel foglalkoznak, ami szükséges egy bevételt termelő weblap megalkotásához. Ott van rögtön mindennek az alapja, egy teljesen új oldalnak a megalkotása. Arról is gondoskodnak, hogy a keresőmotorok az első helyekre soroljanak minket a találati listákon, a megfelelő kulcsszavak alapján. Természetesen ez még önmagában nem elég, hiszen a látogatókat vásárlásra is ösztönözni kell. Ezt többek között különböző kreatív tartalommal és szöveggel érik el, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy erősítsék a vásárlási kedvet. Esetleg hirdetni is szeretnénk? Ők ebben is a legmagasabb szintet képviselik. Nem mehetünk el persze egy weboldal kinézetének a fontossága mellett sem. Talán már mondanom sem kell, hogy itt ebből a szempontból is a legjobb helyen van internetes lapunk.

Hozzá kell tennem, hogy a keresobenelso.hu csapata számára elsődleges fontosságú az ügyfelek bevonása is a munkába. Hiszen a partnerektől szerzett információk alapján kapnak képet a vállalkozás profiljáról, a célközönségről, a szükséges kulcsszavakról, a weboldal elvárt külalakjától és még rengeteg minden másról. A saját példámból tudom, hogy folyamatosan tájékoztatják a megrendelőiket a munka jelenlegi állásáról. Az én esetemben például meghatároztuk, hogy hogyan is fessen a weboldal. Ezután rövidesen kaptam is a látványterveket, amikre nekem csak rá kellett bólintanom. Álmomban sem mertem gondolni, hogy egy webhely ilyen gyorsan, de közben még is az elvárásaim szerint elkészülhet.

Minden megbeszélésnél azt éreztem, hogy őszintén szíven viselik a vállalkozásom sorsát, mintha csak a sajátjuk lett volna. Egy vállalkozást beindítani nem egyszerű, de gyakorlatilag mindent, ami az online marketinggel kapcsolatos, azt ők megoldották a számomra. Biztos vagyok benne, hogy a velük történő együttműködésemnek hála, a vállalkozás sikeres lesz.

A legjobb döntést jelentik azok számára, akik egy profitot termelő internetes weboldalt szeretnének tudni a kezükben.