Egy jó online tudakozó a vodafone számlafizetéséről

Mióta kikerültem az otthon biztonságából, azóta igen kevés szabadidőm van. Ennek az az oka, hogy nagyon sok a dolgom, hiszen valamiből élni kell, én pedig nem szeretnék csak egy területen tevékenykedni. Világéletemben imádtam zenélni és már kis pisis korom óta csinálom, van is zenekarom, ami egyre jobban beindul. A nyaraink fergetegesek és nagyon jó fizetés kiegészítést keresek vele. Sajnos csak kiegészítést, és nem ez a fő szakmám. Pedig sokat tanultam érte, hogy ez legyen, de valószínűleg a rossz helyezkedés, vagy a nem elég ismeretség miatt nem sikerült. Annyi baj legyen, még mindig élek a szenvedélyemnek munka mellett és csinálom teljes erőmből! Ahogy említettem ezt a szabad időm sínyli meg, gondolok itt olyanokra, mint rezsirendezés, bevásárlás és persze a barátnővel való foglalkozás. Sajnos mindent meg kell oldanom, hiszen, ezek alap létszükségletek, ezért az évek alatt mindenre találtam megoldást!

A bevásárlás a legegyszerűbb megoldani.

Ha épp egy olyan hónapom van, amikor minden hétvégén koncertezem és dolgozom, szabit pedig nem szeretnék pazarolni, akkor a munkahelyre menet, vagy jövet vásárolok be. Azaz mindig csak egy kicsit. Egyik nap tisztálkodási szereket veszek másiknak tisztító szereket. Természetesen péktermékek, felvágottak, és egyéb kaját majdnem minden nap vásárlok, Aztán, amikor van egy szabad vasárnapom, elmegyek és rendezek egy nagyobb hangvételű bevásárlást! Eddig ez a megoldás elég remekül működik!

Na, de mi van a számlafizetéssel?

Ez egy kicsit neccesebb dolog volt, igazából csak egy számlát kell fizetnem, a telefonszámlámat, mert a többit, azt a főbérlőm intézi, akinek küldöm az összeget, miután megküldte a számlák összegét. Ez így egész jól hangzik, akkor mi is a helyzet a vodafone számlafizetés területén, ami miatt meg kellett említenem ezt a problémát? Egyszerűen annyi, hogy egy weboldalnak kellett felvilágosítania arról, hogy online módon is tudom fizetni a számláimat náluk.  Azelőtt mindig a munkahelyemről kéredzkedtem el, hogy megtérítsem a tartozásom, de egy idő után elég gondterhesnek éreztem, meg a munkatársaim se nézték túl jó szemmel, ezért valami alternatív megoldáson gondolkodtam. Egyik este, amikor éppen egyedül voltam otthon, barátnőm épp nyaralását töltötte 2 legkedvesebb barátnőjével, unalmamban szörföltem a neten. Mivel semmi hasznos oldalt nem találtam, rájöttem, célzottan kéne kutakodnom. A keresőbe beírtam a problémám tárgyát, kulcsszavát és már is ontotta magából az internet a dolgokat. Találtam egy nagyon remek oldalt, amit fentebb már linkeltem is, ahol leírták pontosan, hogyan tudok interneten keresztül, vagy akár személyesen csekket fizetni. Mivel az offline módot ismertem, maradt az online mód megismerése. Nagyon élveztem olvasni az oldal tartalmát, hiszen hétköznapi példákkal állítottak szemben, hogy miért éri meg jobban, ha a net segítségével fizetem meg a tartozásom. Ahogy tájékozódtam, számomra a legjobb megoldás, ha a csoportot beszedési megbízást választom, ahol a bankomra bízhatom, hogy mindig utalja át a szükséges összeget. Ez azért jó, mert automatikusan utalják a pénzt és így biztos nem lesz késedelmi díj, mert épp elfelejtettem a számlát. De akár bank automatán keresztül is véghezvihetjük ezt a műveletet! Ott figyelni kell, hogy jó összeget írjunk be és jó telefonszámot! Érdemes leellenőrizni vodefone számlafizetésnél a megadott telefonszámot, a telefontudakozó segítségével, hogy biztosan jó számot írtunk-e be és a mi számlánkat egyenlítjük ki! Amennyiben a pontos összeggel nem vagyunk tisztában, bátran lehet hívni az ügyfélszolgálatukat, akik örömmel segítenek nekünk megtudni a pontos összeget.
Persze választhatjuk a teljesen régimódi megoldást is, ami rengetek idővel és stresszel jár. Bemehetünk egy üzletben és megcsináltathatjuk egy hozzáértővel. Ez a megoldás szerintem már teljesen idejét múlt, hiszen a technika, technológia adott, hogy gyorsan és egyszerűbben fizessük be tartozásunk a szolgáltató, szolgáltatók felé! Hasznos kis oldal volt ez telefonszam-tudakozo.hu, mert sok mindent elmondott és jól érvelt. Azóta gyakran fizetek utazás közben, amikor egyik faluból a másikba tartunk!

A barátnő kérdés.

Hát igen. Ez egy olyan dolog, ami igen csak nehéz. Zenészként ennyi elfoglaltság mellett rengeteg időt kell szánni a gyakorlásra, így néha dög fáradtan, már nem tud olyan minőségű együtt töltött időt biztosítani az ember, mint azt párja elvárná. Ha gyakoriak a kiakadások és nem érti meg, akkor jobb, ha nem húzzátok egymás idejét sokáig. Ezt sok barátnő árán kellett megtanulnom…

Minden jó, ha a vége jó!

Az idő teltével sikerült egy olyan párt találnom, aki segít és támogat mindenben így a napi számos teendőm mellett tökéletesen tudok fókuszálni az igazi célomra, hogy nagy zenész legyek. A mobilszámla fizetést egyszerűen intézem, a bevásárlást pedig lepasszoltam kedvesemnek!