Baba született a kedvenc zenekaromban, tőlük kaptam babakocsi ajánlást

A kedvenc zenekaromban az énekesnő nemrég lett anyuka. Nagyon lelkesen nézegetem a facebook oldalát, mivel rengeteg hasznos tippet oszt meg. Legutóbbi héten egy babakocsi ajánlót rakott fel, ami nekem pont jól jött, mert ezerféle babakocsit böngésztem már át. Rengeteg féle és fajta van, és nehéz kiszűrni, hogy melyik tényleg minőségi darab. Ő az Inglesina Babakocsi  Aptica XT  Aptica Quattro típust ajánlotta, nekik bejött, a baba imádja mivel tágas és kényelmes babakocsi. Az Inglesina babakocsik prémium minőséget biztosítanak, garanciával és hosszú élettartammal. Ezek a babakocsik sok gyereket ki fognak szolgálni, és nem kell őket egy év után lecserélni, mert tönkrementek.

Az Inglesina Babakocsi Aptica XT Aptica Quattro a legjobb döntés

Az Inglesina Babakocsi  Aptica XT  Aptica Quattro típus multifunkciós, 4 az 1-ben csomag. Ez azt jelenti, hogy egyben is megrendelhetőek, CAB hordozóval. A szett ára 339.000Ft, és több színben is előrendelhető, szürke, kék és zöld színek érhetőek el a honlapon. A baba teljes kényelméért és biztonságáért fizetünk ennyit, illetve a hosszú élettartamért és garanciális működésért. Mondhatjuk, hogy ez egy hosszútávú, családi befektetés. Az Aptica XT babakocsi váz az Inglesina által fejlesztett kerekekkel suhan át minden akadályon. A kerekek nagyobbak és speciális alakjuk van, amely miatt gyakorlatilag bármilyen terepen el tudtok gurulni. A kerék külseje kemény borítású, így sokáig szolgál majd, de a gumi belseje szivacsos kialakítású, hogy a rezgéseket és ütéseket tompítsa.

Az Inglesina a nonstop sleeping koncepcióját fejlesztette mesteri szintre, a welcome paddel és az igényesen, szakértői tudással megtervezett baba termékekkel. A csomagban megtalálható tágas mózeskosár az Aptica 4 in 1 szett része. Mivel az újszülött gyerkőc sokat fekszik és még az izmai és csontjai törékenyek, így fontos a jó szögben való pihenés. A welcome Pad pontosan ezt biztosítja, amelyet az Inglesina neonatológusokkal fejlesztette ki.

A legkényelmesebb mózeskosár, amit csak kívánhat egy baba

Az Aptica mózeskosár az Inglesina egyik legtágasabb mózeskosara, a baba garantáltan jól fogja érezni magát benne. A lábacskáinak is van elég hely és a gerince, háta és a feje is jó szögben fog pihenni. A háttámla állítható, és ha a baba nem alszik, akkor kellően alátámasztja a fejét. Merev polipropilén váza van, ami döcögés esetén is jól védi a babát, és autóban is óvja a kicsit. Nyáron a szellőzése tökéletes, a kicsi nem fog befülledni, és ezek a szellőzők is személyre szabottan variálhatóak. A hálóval fedett nyílásokat bármikor ki és be lehet csukni. A fedőlappal ellátott szellőztető ablakocska segíti a mózeskosárban a folyamatos levegő áramlást. A kupolatető véd az UV sugarak ellen, így a napsütés sem lehet akadálya egy kellemes kiruccanásnak. A lábtakaró pedig ketté hajtható és jól melengeti a picúr lábait, hogyha a hideg téli napok beköszöntenek. Az ütéscsillapítók és a merev szerkezet megvédi a bébit minden esetleges balesettől.

Az autósülés szintén része a csomagnak, ez egy könnyen becsatolható ülés, amely folyamatos védelmet nyújt. 13 kg súlyig megengedett a használata, nagyon tágas és utána a babakocsi vázára is egyszerűen felszerelhető. Megerősített oldalvédelemmel és ergonomikus kialakítása van, amelynél a háttámla dőlésszöge ideális a baba helyes testtartásának. Légáteresztő puha anyagból készült és jól szellőzik, így a babának is élmény lesz az autókázás.

Sport babakocsi

A csomag utolsó darabja az Inglesina sport babakocsi. Ha már nagyobb a gyerek akkor is jól elfér majd, mivel tágas az utazótér és kényelmes. A kupolatető védi a napsütéstől és az UV sugaraktól. Esővédő fóliát és szúnyoghálót is lehet mellé vásárolni, amelyek hasznos kiegészítők lehetnek. A kupola tetején található egy ablak, hogy a szülők ráláthassanak a gyerekre. Ez egy kifejezetten praktikus darab, mivel a váz könnyen összecsukható, így könnyen befér a kocsiba.  A babakocsin állítható rugóterhelésű felfüggesztések vannak, amiknek köszönhetően nem akadály a nehezebb terep sem.