A zenekar újra játszhat, mivel az énekesünk visszerét megoldottuk

Zenekarban játszani elsőre egy hihetetlenül felemelő és csodás dolognak tűnhet. Ez valóban így is van, akkor, amikor minden rendben van. Az ember nehezen gondol bele abba, hogy mennyire nehéz összeegyeztetni ennyi különböző ember gondolatait. Hiszen mindenki szeretne jó lenni, és mindenki szeretné, ha a bandában az ő akarata is érvényesülne. Én sokáig emiatt nem akartam és nem is mertem bandában játszani.

Aztán az egyik délután arra gondoltunk a nagyon közeli barátaimmal, hogy mi lenne, ha csak mókából összeállnánk és együtt zenélnénk. Ebből a mókából pedig egy egész komoly vállalkozás lett és nemsokára már az első koncertünk is megtörtént. Ekkor kezdődtek a bajok. Onnantól, hogy már tényleg komoly volt a dolog, mindenki elkezdett aggódni azon, hogy elég jók vagyunk-e. A legutóbbi probléma megoldása azonban elcsitította az összes ilyen aggodalmat.

Az énekesünk nagyon sokat panaszkodott arra, hogy kiújult a visszere. Nem akart megjelenni így koncerteken. Segíteni akartam neki, úgyhogy elkezdtem visszérkezelés után kutatni az internet és elsőként a Plasztika.Info nevű oldalt találtam meg. Ez egy különleges helynek érződött, már attól a pillanattól kezdve, hogy beléptem. Mivel nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy mégis mi miatt alakulhat ki visszér, ezért reméltem, hogy itt egy kis tájékoztatást tudok kapni, így pedig képes leszek jobban megérteni azt, hogy mégis mi a baja az énekesünknek.

Az oldal könnyen kezelhető volt, ami nálam eléggé fontos szempont, mivel nem szeretek túl sok időt eltölteni az interneten. Ráadásul, ha az ember egy olyan kényes témában keres fel egy céget, mint a visszérkezelés, akkor nem hiszem, hogy jólesik neki, ha nem találja meg azonnal, amit keres. Itt azonban a felső menü segítségével le tudtam szűkíteni a szolgáltatást csak arra, ami engem érdekelt. Meglepő egyébként, hogy milyen sokféle beavatkozást vállalnak. A mennyiség azonban nem megy a minőség rovására, mivel mindegyikről pontos és hosszas tájékoztatót adnak számunkra.

Engem a visszérkezelés érdekelt és rá is kattintottam az ehhez kapcsolódó oldalra. Egy tájékoztatót találtam itt, ami még számomra is érthető volt. Nagyon nem mozgok otthon az ilyen témákban és annak idején az iskolában sem voltak túl jó jegyeim biológiából. A Plasztika.Info azonban megértette velem, hogy milyen fontos az, hogy miként magyarázzák el az embernek a dolgokat. A visszérkezelés egy elég bonyolult folyamat, és mégis olyan nyelvezettel írták a tájékoztatót, amit könnyen fel lehetett fogni. De ezek mellett továbbra is szakmai tudott maradni. Kevés cég találja meg a kettő között lévő arany középutat.

Sok szó esett arról is, hogy az általuk javasolt visszérkezelés miként fog végbemenni. Így elkerülhetjük az esetleges kellemetlen meglepetéseket, amik akkor érnének minket, mikor már a rendelőben ülünk. Nincs is annál rosszabb, mint félreinformálva lenni azzal kapcsolatban, hogy mi vár ránk egy műtét során. Itt azonban minden lehetőségre kitértek, ami csak feljöhet. Emiatt rögtön azt éreztem, hogy komoly tapasztalattal rendelkeznek, hiszen minden eset egyedi, ők azonban mégis átfogóan tudtak beszélni ezekről a dolgokról.

Miután megmutattam a barátomnak is az oldalt, nagyon megörült. Ő is úgy gondolta, hogy megbízhatónak tűnik, úgyhogy felhívtuk őket. A bizalom csak növekedett, mikor késlekedés nélkül fel is vették. Nemsokára időpontot is kaptunk és elkísértem a beavatkozásra. Minden simán ment és azóta újra együtt koncertezik a banda.