Fej masszázs a gyógyír a makacs gerincproblémáimra

A mai rengeteg bizonytalanság közepette egyetlen dolgot tudok biztosan, hogy a fej masszázs a legjobb, ami az utóbbi időben történhetett velem.

Gyakorlatilag egy éve parkoló pályára állították az egész szórakoztató és vendéglátó szektort, beleértve ezzel minket, zenészeket is. Volt egy vidám nyár, de most már megint ott tartunk, hogy talán júliusra újra lehet majd valami. Addig meg ki kell bírni… Hát nem tudom, ti hogy bírnátok ki, hogyha valamire feltennétek az életeteket és az tulajdonképpen egyik pillanatról a másikra elértéktelenedne. Hiszen mitől érezhetjük a zenénket értékesnek? Van, aki a pénztől, amit kap érte. Nyilván ez sem utolsó, mindenki pénzből él. De sokkal inkább attól, ahogy a közönség együtt tombol velünk egy-egy dalra. Ez az érzés valami leírhatatlan, semmihez sem fogható.

Na, hát ilyen élményekből az utóbbi időben nem sok volt. És nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy nem túl jók a kilátások a továbbiakra nézve sem. Ezzel párhuzamban az én fejem egyre többet fáj a hogyan a tovább kérdésének hatására – ami azt hiszem, nem meglepő. Viszont találtam egy olyan átmeneti gyógyírt, ami a gerincproblémáimra is jó és erre a fajta fejfájásra is: a thai masszázs.

Fej masszázsra járok az utóbbi pár hónapban rendszeresen. Azt érzem, hogy enélkül olyan érzésekkel és gondolatokkal telítődök, amik csak megmérgeznek. Arról nem is beszélve, hogy a sok ücsörgés nem volt túl jótékony hatással a gerincemre sem és ott is kialakultak állandó kezelést igénylő problémáim.

A fej masszázs szerintem az egyik legcsodásabb találmány. Őszintén áldom a thai népet azért, hogy ilyen technikákat fejlesztettek ki a testi-lelki egészségük megtartására. Ráadásul nem is kell érte ott hagynom a teljes vagyonomat – ami mondjuk egy főállású zenésznél jelen esetben nem gond.

A belvárosi Karma Thai Massage stúdióban szoktam igénybe venni a fej masszázs szolgáltatást. Ha még nem volt részetek hasonló kényeztetésben, akkor szerintem most érdemes kipróbálni a dolgot. 20% kedvezményt biztosítanak most mindenre, beleértve természetesen a fej masszázst is. Ennek köszönhetően a következőképpen alakulnak az árak:

  • 30 perces fej masszázs: 5520 Ft a 6900 Ft helyett
  • 60 perces fej masszázs: 7120 Ft a 8900 Ft helyett
  • 90 perces fej masszázs: 10 320 Ft a 12 900 Ft helyett.

Körülbelül kéthetente járok egy 30 perces kezelésre. Van, hogy kicsit megcsúszik ez a periódus, de normál esetben így próbálok járni.

Egy ilyen szeánsz alkalmával végignyomkodják a fej összes gócpontját, energiapontját. Ezen kívül szépen haladnak lefelé, hisz a fejből kioldott stressz a nyakban, vállban tovább kell oldani. A csuklyás izomban felhalmozódott csomók, görcsök természetesen feloldódnak. Ezzel együtt pedig a hátról sem feledkeznek meg hasonló szempontból. Egy szóval a fejtől kiindulva egy abszolút teljes testes élményben lehet részünk, hogyha ezt a szolgáltatást választjuk.

Sokszor visszatérő kérdés az, hogy a thai masszázs fájdalmas-e. Erre azt tudom mondani, hogy mindenki fájdalomküszöbje más és más. Lehet, hogy ami nekem még kellemes, az neked már egyáltalán nem fér bele és fáj. Minden esetre az biztos, hogy a professzionális masszőrökkel mindent meg lehet beszélni, hiszen ez az egész értünk van és azért, hogy jól és jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Én minden egyes alkalomtól ezt kapom.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket a fej masszázs iránt, akkor azt tanácsolom, hogy látogassatok el a Karma Thai Massage weboldalára. Itt amellett, hogy sokat olvashattok a különböző masszázsokról, mindent megtaláltok a foglalásról, az aktuális akciókról és a szalonokról is.

Fej masszázs