Ez még könnyebb, mint a zenekari hangszerbeszerzés

Komolyan beszélek… Sok kapcsolatom volt zenekarokkal is, amíg olyan vendéglátóhelyen dolgoztam, ami gyakran bonyolított lagzikat is. Sokat beszélgettem velük, tudom, milyen egy zenekar élete. Azt is, hogy milyen egyéb feladataik vannak akkor, amikor épp nem “műsort prezentálnak”. Nekik is kell leltározni állandóan, és nem csak próbálni meg ilyesmi…

Ugyanakkor mindig úgy voltam vele, nekik a mennyiség okán nem annyira betáblázott bizonyára a naptáruk, mint nekünk, akik szinte mindig csak beszerzünk, pótlunk, “újrafeltöltünk”, a kiszállításra is dolgozó kis éttermünkben. Addig volt ez terület problémás, amíg be nem gépeltem egyszer a keresőbe, hogy műanyag elviteles doboz budapest, és meg nem találtam a hunniakristaly.hu-t. Mert nagyon sok doboz kellett egyszer, nagyon hirtelen.

Azóta mindig tőlük rendelünk, nem csak műanyag elviteles dobozt. És azóta könnyebb az egész! Mert mindent ugyanolyan gyorsan hoznak, akár nagy mennyiségben. És azóta én sem panaszkodom olyan sokat. Talán túlzás, hogy a beszerzés már annyi problémát sem jelent, mintha egy zenekar lennénk egyéb jellegű kellékekkel, nem pedig egy minden nap pörgő étterem, de azért tényleg elmondható, hogy már nem megterhelő feltöltve tartani a készleteinket így. Egy nagyellátó mindent megold – és a több kisebb forrás helyett az egy nagy beszerzési hely, az végképp időspórolást hozott.

A műanyag elviteles doboz budapest” “varázsszavakkal” új fejezet kezdődött a vendéglátói egységünk életében, mert a Hunnia Kristály annyi mindenben segít, hogy felpörögtünk igazán látványosan, és koncentrálhatunk nagyobb százalékban arra, ami a vendégfogadó térben zajlik. A linkelt, gasztro csomagolóanyagos almenüből csak az elviteles szekció praktikus dolgaihoz szerzünk be mindent. Ugyanakkor felújítottuk az éttermünk belterét is apró díszítőelemekkel (ha már vendégfogadó teret említettem…), szintén a Hunniáról rendelve, majdnem teljesen lecseréltük az étkészleteinket, és minden fogyó eszközt az ilyesfajta rendeléssel nagyon gyorsan pótlunk hetente.

Láthatjátok, hogy az említett Gasztro csomagolóanyagok is csak egy menüpont a sok közül, mégis mennyi további almenüt is tartalmaz… Csoportosítanak ők számos terméket azáltal, hogy milyen jellegű vendéglátónak lesz rájuk szüksége, például evőeszközök mindenfelé vannak az oldal almenüiben, de más-más étteremtípusba más jellegűek és árfekvésűek kellenek. És nem is csak ilyen “klasszikus” vendéglátótípusoknak lehetnek ők az ellátói, mint amilyenek mi is vagyunk, vagy mint amilyen egy kávéház. Hiába a megnevezésük az, hogy “vendéglátó ellátó”. Hanem szállítanak, kínálnak árut ipari étkezdéknek is például. Nyilván más minőséget és kivitelt, stb.

Aki keres az talál: nekünk tehát óriási előrelépést hozott a műanyag elviteles doboz budapest szavakra alapozott Google keresés. Nem tudom, ti hogy találtatok a blogunkra, de remélem, hogy köztetek is akad bárki, aki pont ilyesmire vadászott a neten, mint amiknek a hatékonyságát most elújságoltam! Úgy örülnék, ha tudtam volna egyéb, vendéglátós kollégáknak is segíteni… Vagy bárkinek, mondjuk rendezvényszervezőknek, hisz a Hunnia Kristály tényleg óriási termékkínálattal és sokirányú ajánlatokkal vár mindenkit!