Megtaláltuk a legjobb lakásbiztosítást a lakásbiztosítás kalkulátorral

Elképesztő, hogy nem rég még arra emlékeztem vissza, milyen jó érzés volt, mikor Zoli szülei padlófűtést szereltettek be a garázsba, most meg már a sajátomat élvezhetem. Az albérletet már magunk mögött hagytuk, az új lakás pedig olyan, mint egy álom. Minden van benne, amit csak szerettem volna. Természetes, hogy pont a padlófűtés nem maradhatott ki, hiszen imádtam, mikor abban a garázsban zenéltünk, és a padló mindig meleg volt. Utána mindig csalódás volt hazamenni a saját lakásunkba. De most élvezhetem a meleget a talpam alatt a saját lakásomban is.

Sok munkába került, hogy végre legyen egy saját lakásom, egy olyan, ahova elvonulhatok, amikor csak akarok, ahol minden úgy néz ki, ahogy szeretném, ahol senki sem szól le, hogyha a kedvenc rockbandáim poszterei díszítik a falakat, ha a bandák relikviáinak saját polca van, ahol mindennek olyan a színe, amilyennek én azt elképzeltem az álmaimban.

Az álmaink pedig szeretnénk, ha örökké tartanának, meg kell védeni őket. Én is ezt teszem a lakásommal. Eddigi életem munkája benne van ebben a lakásban, amit életem végéig a magaménak szeretnék tudni. Sok olyan tényező van a világban, ami kárt tehet a lakásomban, amiket nem tudok kontrollálni, éppen ezért döntöttem úgy, hogy megkötöm a legjobb lakásbiztosítást amit csak találok. Teljesen be szeretném biztosítani álmaim otthonát.

lakásbiztosítás kalkulátor 2019
lakásbiztosítás kalkulátor 2019

A gond ott kezdődött, hogy zenész vagyok és nem biztosító ügynök. Voltak próbálkozásaim az interneten, például olyanok, hogy: A legjobb lakásbiztosítás, lakásbiztosítás top10, lakásbiztosítás mindenkinek, lakásbiztosítás kalkulátor 2019. Ahogyan lenni szokott, az utolsó keresés hozta meg a legnagyobb érdemi eredményt. Létezik lakásbiztosítás kalkulátor 2019, a pannonsafe oldalán találtam meg azt a kalkulátort, ami a legjobb a neten, mert a lehető legfrissebb árakkal és adatokkal számol.

A pannonsafe amúgy egy pénzügyi tanácsadó cég, ami a legtöbb biztosítási céggel kapcsolatban áll, így, ha náluk nem találtam volna meg a megfelelőt, nem is tudom, hol kerestem volna tovább.

De szerencsére nem kellett ezzel nagyon sokat foglalkoznom, ugyanis tették a dolgukat, a kalkulálást követően még kértem egy kis segítséget. Mindenről tájékoztattak, amit a kiválasztott két biztosítás magában foglal, és segítettek abban is, hogy nekem melyik lenne a legmegfelelőbb. Így a lehető legjobb áron sikerült megkötnöm a nekem legjobban megfelelő lakásbiztosítást.

Így most már sokkal nyugodtabb vagyok, nem féltem annyira a lakásomat. Hiszen, ha baj van, a biztosító megoldja és mindent újra tudok építeni. Sokan azt hiszik, hogy a rockerek nagyon meggondolatlanok és nem foglalkoznak a biztonsággal, de ez tévedés. Vannak dolgok, amik egyszerűen csak fontosak és nem éri meg átsiklani rajtuk.

Vállaltam a lakásbiztosítással járó keresés kellemetlenségeit, és sokkal jobban is érzem magam így. Igaz, a pannonsafe nagyon sokat segített a keresgélésben. Az eredmény pedig mondhatni, hogy jobb, mint amit vártam. Most már akár házibulit is merek szervezni itthonra. De mindent a maga idejében.