Zenekari próbára menet próbáltam ki az új bukósisakomat

Régóta a motorozás szerelmese vagyok. Ezen kívül a zene szerelmese is. Egy kezdő zenekarban kezdtem el játszani jó pár évvel ezelőtt. Persze mindannyian dolgozunk mellette, ez csak egy hobbi. Viszont mára eljött az a pont, hogy már nem csak mínuszban vagy nullán vagyunk a koncertekkel, hanem keresünk is rajta egy keveset. Az utóbbi három koncert árából, úgy döntöttem, veszek új bukósisakot.

Mivel a Shoxnál sokat vásároltam már, így tudtam, a bukosisak.eu nevű oldaluk ugyanolyan jó és megbízható, mint maga a Shox. Egyből az oldalra fellépve azzal találtam szembe magam, hogy ha megadom a keresztnevem és az e-mail címem, kapok 5000 forint értékben kupont, amit beválthatok. Persze azonnal is meg is adtam a szükséges adatokat, majd +5000 forintos kerettel nézelődtem, aminek nagyon örültem. Sikerült is kiválasztanom a megfelelő bukósisakot. Mivel az előző bukósisakomat is tőlük rendeltem és annak pontosan tudom a méretét, így nem kellett bemennem, mert ahhoz teljesen hasonlót rendeltem, majdhogynem csak színben tért el.

Miután megrendeltem és átvettem, a következő zenekari próbára már vittem is magammal, mivel a többiek is szeretnek motorozni. Tudtam, ők nagyon fogják értékelni és így is lett. Sőt, kedvet kaptak ők is, hogy rendeljenek bukósisakot a koncerten megkeresett gázsiból!