Nem csak az eszünk, a bőrünk is elfárad egy turné alatt.

testápolóRögtön a közepébe vágnék. Egy csajbanda énekes, frontembere vagyok. Országos szinten kezdünk befutni és nem fogok hazudni, imádom. Rengeteget próbálunk játszani, mindenhol, szeretnénk külföldre is terjeszkedni. Valamint most már mondhatni rendszeresen, minden évben van egy nyári és egy őszi-téli turnénk.

Egy pár szóban leírom nektek, hogy mit is jelent turnézni. Kezdem a jó részével. Legalább 5-6 koncert egy huzamban, más és más városokban sok embernek, akik megvadulnak a zenénkért, találkozás más zenekarokkal, kedves emberekkel, így kapcsolatépítés és világlátás.

Elképesztően fantasztikus érzés, amikor tömegek tapsolnak egyszerre, vagy énekelnek velünk együtt és kígyózó sorokban állnak, hogy egy közös fotót, vagy egy aláírást kaphassanak kedvenc zenekaruktól.

Na meg persze az is hozzá tartozik, hogy így tudjuk növelni a táborunkat és tudjuk egy kicsit terjeszteni a zenénket. És ha még pénz is származik belőle, akkor az, maga a főnyeremény.

És akkor a nehézségek. Bár nem „tingli-tangli” zenét játszunk, hanem keményebb pop-rockot, ettől még nem vagyunk igénytelen, izzadt, koszos és szakadt társaság, Nagyon is szeretünk magas sarkú cipőt és csinos mini-ruhát felvenni, szeretünk tisztálkodni és kényelmes ágyban sok párna között aludni. Na de a turné ez nem adja meg ezeket a lehetőségeket. Még a legnagyobb zenekaroknak is csak ritkán adatik meg, hogy egy – egy éjszakát ne a turnébuszban töltsenek utazás közben, hanem szállodában. És ez nálunk sincsen másképp. Főleg akkor, amikor 5 estén keresztül szünet nélkül minden nap máshol játszunk. Az embernek áldozatot kell hoznia. És mondanom sem kell, hogy ez milyen nehéz.

testápolóA higiénia szempontjából főleg. A sok kényelmetlen utazás és turnézás során ki kellett találni egy olyan átfogó megoldást, amivel legalább a bőrünket meg tudjuk nyugtatni egy vadabb este után.

Ismerős ajánlására próbáltuk ki ezt a testápolót, várva, hogy talán ez segíthet nekünk kicsit kényelmesebbé varázsolni a mindennapokat.  Már sokat kipróbáltunk, arckrémet, kézkrémet, hidratáló krémeket és testápolókat. De még egyiktől sem éreztük azt, hogy segítene az elcsigázott testünkön.

Egészen meglepő volt az eredmény. Ez a testápoló egy különleges természetes anyagokból készült testápolótej, aminek olyan finom az illata (pedig a természetes cuccoknak sosem szokott finom illatúk, lenni), hogy teljesen beleszerettünk. A használata is nagyon kellemes, nem ragacsos, nem fuldoklik tőle az ember, de nem is túl vizes, tökéletes állagú és az egyik kedvenc összetevőm van benne a shea vaj. Minden olyan terméket imádok, amiben benne van, mert nagyon jó hatással van a bőrömre. Összetevői továbbá tartalmaznak rengeteg vitamint és Omega-9 telítetlen zsírsav tartalmú olajakat is, mint például a mandula olajt. Mindannyian ezt használjuk a zenekarból, mert minden bőrtípusra alkalmazható. Fürdés után kell használni, mint minden más testápolót. Belemasszírozzuk a bőrünkbe és már kész is a csoda. Elképesztően sokat segít nekünk ez a testápoló a mindennapokban, ha olyan nehéz körülmények között utazunk, hogy még egy rendes ágyunk is alig akad.

A nap végén, miután bekentük magunkat, felvesszük a kényelmes pizsamáinkat és így vagy úgy, de összeülünk és egy lányos csevegéssel zárjuk az estét. Így mégis csak jó hangulatban telnek a napok és másnap újult erővel tudunk odacsapni a színpadon.

Nagyszerű, hogy megtaláltuk ezt a terméket. Csak úgy mint a zenénket, ezt is csak ajánlani tudjuk.