Csapatépítő játékokat szerveztem

Tibor vagyok, és már régóta egy multinacionális cégnél vezetői pozícióba dolgozom. A hiedelem ellenére egyedül sikerült felküzdenem magam idáig, nem fogta senki se a kezemet, és nem ajánlott be senki sem. Jó ambíciók kellenek ehhez és mérhetetlenül nagy szorgalom. Na de én nem azt szeretném elmesélni, hogy hogyan is lettem vezető, hanem arról akarok beszámolni, hogy milyen élményben volt részem a hétvégén.

csapatépítő játékok

Az egyik barátomtól, Pistától hallottam, hogy ő is részt vett már egy csapatépítő játékon és bazijól sikerült, Pista szavaival élve. Így hát úgy láttam, hogy miért ne szervezhetnénk ilyet, hiszen elég jól halad a cég, és talán mindenkinek jól esne egy kis móka.

Mivel még sosem voltam ilyenen, így utánanéztem a balatonpro.hu oldalán. Hogy miért ott? Mert Pista ezt ajánlotta! És én bizony hiszek Pistának! Találtam is egy tök jó ajánlatot: csapatépítő játékok a Balatonon? Mennyire jól hangzik már! Biztos sokan eljönnek majd! Azért érdemes mindenképp felkeresni a balatonpro.hu oldalát, mert több programötlet van, de akár egyedi igényeket is meg tudnak valósítani! Még az előre megbeszélt programokat is nagyon rugalmasan tudják kezelni! Legalábbis Pista szerint.

A vitorlázás király program! Erre biztosan egyik dolgozó se mondana nemet! Hogy hány ember megy a csapatépítő játékokra, ez is teljesen mindegy. Ugyanis 6-10 fős hajók vannak vitorlázásra, ezekből többet is lehet bérelni, azonkívül 50-100 fős hajók is vannak, ezek akkor jók ha több embert hívunk, aztán van akár 1000 fős hajó is, hogyha még a takarító néniket is el akarjuk hívni. Alapból mindegyik hajó Siófokról indul, de ha jelezzük előre, akkor máshonnan is megoldható az indulás, például Balatonfüredről, Alsóörsről, Tihanyból vagy Balatonkeneséről. És ugyan ezekre a helyekre érkezni is lehet. Maga az evezés eléggé hasonlít a sárkányhajós tréninghez. Lehet versenyezni, szórakozni és természetesen a Balatonba való fürdés sem maradhat el. Aki nem bírja annyira a vizet, annak quad túrát is tudnak szervezni.

Felmerül a kérdés, hogy de mi van, ha akkor rossz lesz az idő, esni fog? Mert a murphy-törvény szerint minden pont akkor történik meg, amikor a legjobban nem akarjuk. És ez bizony így van! De ha esetleg ez mégis megesik, akkor beltéri csapatépítő tréningek is rendelkezésünkre állnak.

A honlapon több elérhetőség is meg van adva. Lehet hívni őket telefonon, lehet emailt küldeni, vagy pedig ki lehet tölteni a gyorsított ajánlat kérés nevezetű lapot, amelyre pár adat megadása után lehet is írni az elképzelést. Utána pedig a szolgáltató felveszi velünk a kapcsolatot és lehet is szervezkedni. Mi is így tettünk. Amint elküldtem az ajánlatkérést, nem kellett sokat várjak, és máris felvették velem a kapcsolatot. Hamar le tudtunk fixálni egy szabad hétvégét, és egy körülbelüli létszámot is tudtam mondani. A dolgozók, mikor bejelentettem, hogy meghívom őket egy vitorlázásra a Balatonra, először el se akarták hinni a dolgot! El kezdtek kételkedni a szavamba. De aztán nagy sokára elhitték!

És nagyon jó ötletnek tartották. És hogy hogy is sikerült? Elmentünk és hihetetlenül jól éreztük magunkat! Többen is azt mondták, hogy ez volt életük legnagyobb élménye! Nagyon jókat versenyeztünk egymással, és úgy éreztem, hogy tényleg jó fejnek tartanak, és egynek közülük. Végre nem éreztem azt a távolságtartást, amelyet mindig is!