Fürdőszoba, nyugalom, kikapcsolódás

Múlt héten az egyik kedvenc zenekarom koncertjén voltam. A helyszín elképesztően jól illett a fiúk stílusához is, meg úgy önmagában is nagyon rendben volt. Ez a zenekar egyébként az egyik nagyon kedves barátom zenekara.

Mára már ország szinten nagyon ismertek lettek, amit régen egyébként nem is gondoltunk volna, de szerintem ők sem. Mostanában rengeteget koncerteznek, úgyhogy nem nagyon tudunk találkozni, de most szerencsére pont a lakásom utcájában lévő újonnan nyílt helyen volt a koncertjük.

A hely egyébként fenomenálisan jó. Az egész ilyen romkocsma jellegűre lett kialakítva, tele van kacatokkal, meg régi holmikkal. A mosdó pedig konkrétan egy fürdőszoba. Ha szeretnéd, akár le is fürödhetsz ott koncert után.

Kicsit furcsálltam mondjuk ezt a fajta megoldást, de biztos lesz aki majd használni is fogja.

Erről jut eszembe, olyan jó fürdőszobát láttam a múltkor egy ismerősömnél. Nagyon igényesen volt kialakítva. A rendelkezésre álló hely ugyan kicsi volt, de nagyon ügyesen megoldották a kihasználását. A csempe pedig egyszerűen gyönyörű volt és nagyon egyedi is.

Mostanában egyébként is jobban megnézem mindenhol a fürdőszobákat, ugyanis felújítás előtt állunk. Mindenképpen valami olyat szeretnénk majd, ami tükrözi a mi stílusunkat, igényes, egyedi és megnyugtató.

Ugyanis a fürdőszoba számomra a nyugalom helye. Azért megyünk be, hogy lemossuk a napi gondokat, relaxáljunk picit, ki tudjunk kapcsolni.

Ez pedig egy olyan fürdőszobában, ahol nem érezzük jól magunkat, szinte lehetetlen. Ezért elengedhetetlen a jó fürdőszoba.

Úgyhogy nagy erőkkel keresem most én is a számomra legideálisabb fürdőszobát, és nagyon bízom benne, hogy nemsokára meg is találom. Sőt, mi több, ha megtaláltam, remélem rengeteg nyugodt, kipihent éjszakát és nappalt köszönhetek majd neki.