A legjobb alkalmi ruha webshop, ha koncertre készülsz

Idén úgy döntöttünk a barátnőimmel, hogy kicsit felturbózzuk a szokásos szilveszteri partyzást, és nem egyszerűen elmegyünk egy házibuliba, hanem egy nagyobb koncertbe fogjuk magunkat belevetni az új év köszöntéséhez. Ebben két dolog okozott problémát: a zenekar kiválasztása és a legjobb alkalmi ruhák webshopjának megtalálása.

A koncert azért okozott problémát, mert mint minden embernek, nekünk se egyezett meg száz százalékig a zenei ízlésünk. Végül sikerült kiválasztanunk egy olyan helyet, ahol több zenekar is fellépett az este során, és mindegyik valamelyikünk kedvence volt – a belépőjegy pont ezért nem is volt olcsó, de gondoltuk, hogy majd a ruhán megspóroljuk ezt az árat, és nem egy drága plázába látogatunk el, hanem megpróbáljuk ugyanazt a magas minőséget egy olcsóbb helyen megtalálni.

Hol keressen azonban manapság az ember nem túlárazott divatmárkákat? ha végigsétálunk bármelyik pesti utcán, csak leesik az állunk az áraktól, ha pedig egy turiba megyünk be, nem fogunk tudni olyan minőséget találni, amivel nem égünk be a koncerten. Manapság már a zenekarok is komoly összegeket költenek a megjelenésükre, akkor mi tényleg ott akarunk előttük égni a kínai ruhákban?

Végül rájöttünk, hogy ez egyetlen megoldás az internet lehet, ahol ha ügyesek vagyunk, akkor bármilyen ruhát meg tudunk magunknak találni, jó áron. Mindig vannak ugyanis valahol akciók, leárazások, és valószínűleg a készlet is olyan bőséges (mivel szinte mindig csak webshopokról beszélünk, akiknek korlátlan raktár áll rendelkezésükre, nem csak úgy, mint egy plázában lévő üzletnek), hogy mindenkinek lesz megfelelő méret.

Úgy éreztük végül sikerült kiválasztani a legjobb alkalmi ruhák webshop oldalát a vásárláshoz, amivel éreztük, hogy nem foghatunk mellé. Olyan csinos, elegáns öltözetek voltak ugyanis a virtuális polcokon, amikről tudtuk, hogy ha megvesszük, akkor mindenki szájtátva fog majd minket fogadni a szilveszteri estén!

Persze legszívesebben mindenki megvett volna mindent, hisz láttuk, hogy abból, amit itt meg tudunk vásárolni, akár életünk végéig is jól tudnánk öltözködni, azonban vissza kellett egyelőre fognunk magunkat. Senkinek nem lett volna jó a karácsony előtti időszakban, hogyha elkezd korlátlan mennyiségű ruhát vásárolni saját magának, mert mi maradt volna a rokonok és a család ajándékaira?

Úgyhogy segítettünk egymásnak, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb, rajta legjobban álló ruhadarabot. Egy darabot mindenki könnyedén meg tudott engedni magának, mert nem voltak vészesek az árak, és biztosak voltunk benne, hogy azért, amit kifizetünk, valódi minőséget kapunk – erre engedett következtetni a rengeteg jó visszajelzés is, ami a korábbi vásárlóktól érkezett.

A webshop nagy előnye volt, hogy össze tudtunk ülni munka után nézegetni a készletet, és ajánlani egymásnak darabokat. Valószínűleg ezt nem tudtuk volna megoldani, ha igazi boltról van szó, mert mire mindannyian befejeztük a munkánkat, és össze tudtunk jönni, már a legtöbb üzlet bezár. Így azonban tudtunk vásárolni üdítőt és nasit, és együtt böngészni a kínálatot.

A képek jók voltak, világosan átadták a lényeget, és a méretek is megfelelően le voltak írva, nem hagytak kétséget a vásárlókban a felől, hogy jó lesz-e rá a ruha. Webshopnál ez szokott ugyanis az egyetlen kritikus pont lenni, hisz próba nélkül kell eldönteni, jó lesz-e ránk az a darab. Itt azonban jól be lehetett határolni, és a közös vásárlós alkalmon mindenki talált magának tetsző és megfelelő darabot.

Persze volt olyan, aki még változtatgatott, és ahogy a folyamatosan frissülő kínálatról tájékozódtunk online, az új esélyes ruhákról még küldözgettünk egymásnak mindig linkeket. Az eredetitől azonban végül senki nem tért el, és amikor már beléptünk december hónapba, meg is rendeltük őket.

Azt gondoltuk, hogy mivel nagy karácsonyi szezon van, amikor mindenki sok dolgot rendel online, és sok a szünnap is, akkor lassabb lesz a kiszállítás, és nem fognak megérkezni az ígért időn belül, ezért nem centiztük ki a dolgot. Azonban úgy néz ki, hogy amit vállalnak kiszállítási időnek, azt tényleg jól számolták ki, és egy nap késés se volt benne.

Ahogy terveztük, sikerült mindenkit elkápráztatnunk a koncerten! Még az egyik zenekar is kiemelte az első sorban álló csinos lányokat, ami valószínűleg a ruha miatt lehetett. Az biztos, hogy az eddigi legjobb szilveszteri partynak bizonyult, és hogy reméljük, hogy jövőre is egy koncerten élhetjük át az új esztendő beköszönését.

Most mondanám, hogy jó lenne, ha addig nem változna az alakunk, és nem kéne új ruhát venni, de a második részében nem vagyok biztos. Valószínűleg ugyanis már addig is sokszor fogunk feljárni az alkalmi ruhák webshopjára, és még jó sok rendelést leadunk – aztán ki tudja, hogy jövőre mibe fogunk jönni.