Meglepi a zenésztársaimnak

A nevem Mike. Ha magamról csak néhány szóban kellene valamit mondanom – amivel a lehető legtöbbet el is árulok magamról, akkor a következő szavakat mondanám: egy zenekarban dobolok, tehát igazi zene szerelmes vagyok, édesapa vagyok, van két pici lányom végül pedig a szeretetnyelvem az ajándékok, imádok ajándékot adni és persze kapni is.

A zenekarom, amit gyerekkori barátommal Tommal alapítottunk jövő héten lesz 5 éves. Azt találtam ki, hogy ezt valami igazán maradandó és hasznos ajándékkal fogjuk ünnepelni, persze az elmaradhatatlan egész estés koncert mellett. Sokáig gondolkoztam, mivel is lepjem meg a többieket és végül arra jutottam, hogy a https://cipomarket.hu oldalról fogok rendelni egy-egy cipőt mindenkinek.

Múlt hónapban feleségem rendelt erről az oldalról a kislányoknak cipőket és éppen én is a konyhában tartózkodtam amikor ő megrendelte, így hát megkérdezte a véleményem. A cipők is és az oldal is nagyon megtetszett, így már akkor gondoltam, hogy majd én is rendelek egyszer innen, meg persze Tomnak is meg fogom mutatni.

Bármilyen hihetetlen is, a zenészek gyakrabban kell új cipő, mint azt az ember gondolná. Hiszen a sok koncert alatt rengeteg kilométert lesétálunk a színpadon, plusz ugrálunk, táncolunk, aztán van, hogy a közönséggel még jó sokáig mulatunk. Így hát valóban ez lesz a tökéletes ajándék. Már csak ki kell választanom a https://cipomarket.hu oldalról, hogy kinek mi lesz a megfelelő darab, mint koncertcipő.

Szerencsére remekül vannak a Cipő Marketen szelektálva a lábbelik, így a magam fajta bohókás művész ember is simán el tud igazodni. Regisztráltam hamar az oldalra és a hírlevélre is feliratkoztam, ami miatt kaptam egy 10%-os kupont, amit most jól be is fogok váltani az első vásárlásnál. Hamar megtaláltam a mérettáblázatot is, így nem aggódtam, hogy valakinek rossz cipőt rendelnék, plusz van lehetőség a visszaküldésre is, így eszem ágában sem volt felkerekedni és személyesen elmenni valami cipőboltba. Ennél sokkal kényelmesebb a Cipő Market honlapja elé leülni, otthon, kávéval a kezemben és kattintani néhányat.

A feltüntetett kategóriák közül kiválasztottam a férfiaknak való cipőket, mint alkategóriát. Ez után választottam néhány márkát, főként sportcipőket, hogy csak azokat mutassa a honlap, mivel nekem most azok a relevánsak. Találtam is egy fehér Nike márkájú sportcipőt, ami fél áron volt, így gondolkodás nélkül dobtam a virtuális kosaramba. Az énekesünk Greg imádni fogja és mókásan világít is a sötétben a koncert közben a hófehér cipő. Tomnak egy fekete alapon piros mintás Adidas edzőcipőt választottam, mert emlékszem, hogy azt a márkát kedveli, és sok sötét ruhája van, amihez passzolni fog a kicsit extrásabb cipő. Plusz, ő nem szereti a fehéret, mert egy perc alatt be is koszolja. Eriknek és Hubának egy-egy Converse márkájú cipőt vettem, mert ők a legfiatalabbak és imádják az ilyen cipőket, sőt szerintem Erik gyűjt is elhasznált Converseket, amiket a koncerteken taposott halálra. Ezekre is volt 50% kedvezmény, így szinte dupla annyi cipőt vettem egy adott összegért, amennyire egy rendes boltban, akció nélkül tudtam volna. Végül magamnak egy sötétkék Sketchers cipőt választottam, amiben memória habos a talpbetét, ugyanis eléggé lúdtalpas vagyok, amin nem sokat segít a sima talpú lábbeli.

Izgatottan nyomtam a kosárban a fizetésre és alig várom, hogy meghozza a futár a cipőket, amiket rendeltem. A srácok imádni fogják, ebben biztos vagyok. Ha még a nézők is kiszúrják, az már dupla siker. Lehet koncert közben meg is fogom említeni a Cipő Marketet, hiszen nem akarom senki elől eltitkolni ezt a szuper webshopot, sőt tudja csak meg mindenki honnan vannak a szuper cipőink.