Zenekarom, egyen pólóban, ez lehetséges

Már gyerekkorom óta zenélek, nagy vágyam vált valóra, amikor barátaimmal a húszas éveim elején megalapítottuk a zenekarunkat, Mérges Algopyrin néven. Ez a kis zenekar, az akkori lelkivilágunkat tükrözvén punk-rock stílusban játszott, és minket is csodálkozással töltött el, hogy koncerteket, fellépéseket tudtunk szervezni és a közönség nagy szeretettel és nem utolsó sorban jó hangulatban fogadott minket. A megalakulásunknak most lesz a 10. évfordulója, ezért úgy döntöttünk, hogy valami különlegességgel készülünk, nem csak a zene hangzásvilágára gondolván, hanem a színpadi látképre is. Az egyen pólóra esett a választásunk, valami minket jellemző bohém felirattal.
Ezért is kezdte el a zenésztársam a megfelelő póló utáni kutatást, illetve annak a cégnek a felkutatását, aki vállal ilyen típusú szolgáltatást.

Szerencsénkre hamar meg is találta azt, és a közös csoport beszélgetésbe be is küldte az elérhetőségét a cégnek;https://lolmarkt.hu. Rögvest meg is néztük, hogy mit is tud a cég, ami a honlapjából kiderült, amit ezen a linken értünk el; https://lolmarkt.hu. Szuperül felépített kis oldallal találtuk szembe magunkat, amellyel rögvest tudtunk azonosulni, mert látszott már a nyitó oldali képeken is, hogy azt a humort képviselik, amit mi is, és a póló felíratok gyártásában nem ismernek lehetetlent. Elkezdtük nézni az oldalon, mely tök jól tagolt, minden kis fül jól látszik rajta, ezért könnyű is használni, akár kereséssel, de ha tudja az ember, hogy mire van szüksége rögvest meg tudja találni. Mi tudtuk, hogy férfi pólókra lesz szükségünk, így ott is kezdtünk, a különböző típusú, féliratú termékek között válogatva megtaláltuk, ami a legjobb lesz a jubileumi koncertünkre. Gyorsan összeszedtük, hogy kinek milyen méretű pólóra van szüksége, hogy egyben tudjuk megrendelni. Úgy döntöttünk, hogy rendelni fogunk, házhoz szállítással, bár a cég Budapesten több helyszínen is rendelkezik üzlettel, de kényelmi szempontot tartottunk előtérben, hogyha már interneten kiválasztottuk, hogy melyiket darabot rendeljük meg, akkor rögvest ott is leadjuk a rendelést, nem töltjük azzal az időt, hogy személyesen keressük fel az üzleteik közül valamelyiket. Remekül ment a méretválasztás, a zenekarunk egyik tagja, adta a kosárba egyesével a termékeket, méretek alapján. Gyors és precíz szállításnak köszönhetően, pár napon belül kézhez is vehettük a pólókat, olyan minőségben, amilyenre számítottunk a honlapon található képek alapján. A képek járultak, ahhoz is hozzá, hogy erre a cégre esett a választásunk. Mivel képek alapján sokkal könnyebb volt eldönteni, milyen felírat és szín passzolna hozzánk a legjobban. A csomag kibontása után láttuk, hogy maga a póló anya, és annak minősége is maximálisan hozta azt a szintet, amit elvártunk. A pólók színe élénk, éles, látszik, hogy jó minőségű anyagú pólókkal dolgoznak, melyekre festéssel kerül a felírat. Szerintünk így a felírat sokkal tovább fog fent maradni a pólón, és évek múlva is fogjuk hordani, és jó szívvel emlékezünk arra, hogy volt egyszer egy jubileumi koncertünk. A koncert nagyon jól sikerült, és mindenki érdeklődött utána, hogy honnan is szereztük be az egyen pólókat, mi pedig mindenkinek megadtuk az elérhetőségét a cégnek; https://lolmarkt.hu, mert teljes mértékben meg voltunk velük elégedve, ár érték arányban, nagyszerűen dolgoznak. Ha a közeljövőben lesz még valamilyen esemény, akkor biztosan ettől a cégtől fogunk rendelni pólókat, mert nem csak jó humorú feliratokkal dolgoznak, de a minőség is felülmúlhatatlan.