Szülinapi ajándéknak dagasztógép

Tegnap a srácokkal elmentünk sörözni a zenekar próbája után, ilyenkor kiengedjünk a fáradt gőzt, kicsit előre tervezgetünk és megbeszéljük azokat a dolgokat, amiket mással nem tudnánk. Hiszen nem csak a zenekarban fontos az összhang, hanem a személyes kapcsolatunkban is. Azt valljuk, hogy a kettő egymás nélkül nem is igazán működne. Volt már arra példa, hogy a bandán belüli feszültség elrontott egy koncertet, ekkor iktattuk be ezt a közös programot és az óta mindig mindent megbeszélünk egymással. Amúgy sem jó egy társaságban a feszültség.

A sörözés során mindenki elmesélte húzós mindennapjait. Zoli például kicsit el volt keseredve, mivel meg akarta lepni a feleségét valamivel a szülinapjára, de sajnos átverték egy internetes oldalon és nem jött meg az ajándék, más ötlete pedig nem is nagyon volt, így most ezt a problémát próbáltuk közösen orvosolni a sörözés alkalmával. Mindenki találgatott Zolival együtt, hiszen mi is család, barátok vagyunk, az egész zenekar és a zenekar tagjainak családja is egy hatalmas családdá nőtte ki magát, így mi is tudtunk segíteni ebben. A beszélgetés végére mindenki a sütés-főzésre tért ki, hiszen Zoli feleségének ez a munkája és a hobbija is egyben, ezért mindenképpen ezen a vonalon indultunk el. Ekkor Petinek beugrott, hogy neki említette a múltkor, hogy tönkrement a tésztadagasztó gépe és nagyon szeretne egy újat, de elég húzós ára van, és nem akarja Zolit ezzel zaklatni, mert most a fellépésünkre kell koncentrálnia. Zolinak fel is csillant a szeme és elkezdte bújni a netet a tésztadagasztó gépek után.

Így talált rá az rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalra, ami mindenkinek nagyon tetszett. Az oldal egyszerűen kezelhető volt. Mindent egyből meg lehetett találni, amit kerestünk. Már a főoldalon fel vannak tüntetve a különböző tevékenységhez való gépek. Ilyen a csomagolástechnika, előkészítő gépek, fagylaltgépek, húsipari gépek, hűtés-fagyasztás, italkészítők, mosogatás, kiegészítők, sütés-főzés, sütőipari gépek. Hiszen az oldalon nem csak otthoni, hanem ipari gépek is voltak. Igen informatív egy oldalról van jelen esetben szó, több helyen is meg lehet rajta találni azt, ami fontos. Gondolok itt arra, hogy olvashatunk például a garanciáról is. Ez meglepő lehet, hiszen használt gépekre nem mindenhol adnak, ám az rdealer.hu igen. Hogy konkrétak legyünk: új gép esetén 1 év, használt gépre pedig 3 hónap, amit jótállásként kínálnak. Blogot is találunk a lehetőségek között, ahol szintén hasznos információkra bukkanhatunk a különböző gyártókról, termékekről. Sőt, tippeket és trükköket is bemutatnak, ha valakinek mindez nem lenne elég. A kapcsolat fülön megtaláljuk az email elérhetőséget, a telephelyet, de az oldalon keresztül is fel lehet velük venni a kapcsolatot. Szállítási információkat is találhatunk, ugyanis a termékek első sorban a telephelyen vehetőek át, de ha ez valamiért nem jöhet össze, akkor kérhetjük szállítással is a megrendelt cuccokat. A lap alján még találhatunk fontos információkat, ilyen a céginformáció, ha valaki esetleg rendelés előtt szeretne egy kicsit többet tudni róluk.

Ez Zolinak amúgy is nagyon fontos volt, hiszen pont most verték át egy másik internetes oldalon, bár ez annál ezerszer megbízhatóbb volt már első benyomásra is. Megtalálhatóak még itt a felhasználási feltételek, adatkezelési tájékoztató, biztonsági adatlap, a telephely szintén az e-mail címmel és a telefonszámmal és a nyitva tartás, ami hétfőtől egészen péntekig 8-16 órát jelent. Hétvégén zárva tartanak, de ez valahol érthető is. A főoldalon akciós termékeket is találhatunk, amikről nem érdemes lemaradni, illetve célszerű többször is visszalátogatni, ezeken sokat lehet spórolni. Ugyanitt találkozhatunk a népszerű és a legújabb termékeikkel is, ezeket is érdemes átgörgetni, hátha ki fogsz olyan dolgot, amire szükséged lehet és jó áron is van. A kereső részben megadhatod a termék nevét, kategóriáját, márkáját, állapotát és azt, hogy milyen árkategóriában keresel. Ezzel is megspórolva a folyamatos és felesleges keresgélést.

Így kerestünk rá mi is a dagasztógépekre a rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalon, amikből olyan széles volt a választék, hogy egyből hat termék is fel volt sorolva. Az árak is nagyon változatosak voltak, így végül úgy döntöttünk, hogy a legjobbra összedobjuk a pénzt és közösen ajándékozzuk meg Zoli feleségét, remélve, hogy mi leszünk az elsők, akiknek készít vele valami nagyon finomat.

Mi mindenképpen innen fogunk rendelni és nagyon ajánljuk mindenkinek, akár otthoni gépet szeretne, akár iparit.